Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

PGD ŠEMPETER

Prostovoljno gasilsko društvo Šempeter v Savinjski dolini
Ob rimski nekropoli 1 
3311 Šempeter v Savinjski dolini
T: 03/570-10-14

POSTANITE NAŠ SPONZOR

KAJ  JE SPONZORSTVO?

V primeru sponzorstva gre za pogodbeno razmerje, v katerem se ena stranka (sponzor) obveže drugi stranki (sponzoriranec – npr. humanitarna ali dobrodelna organizacija) izročiti določena sredstva (npr. denarno nakazilo), druga stranka pa se prvi obveže v zameno za prejeta denarna sredstva opraviti določeno storitev (npr. oglaševanje, promocijo, marketinški projekt itd.)

Ključni element z vidika obdavčitve poslov sponzorstva je tako določitev vsake posamezne vrste proti storitve (usluge) sponzorja z natančnim popisom načina in obsega izvedbe,ter navedena vrednost opravljenih proti storitev.

V kolikor posla sponzoriranja ne opredelite pogodbeno, ali pa sklenjena pogodba ne vsebuje vseh ključnih elementov, so odhodki na strani sponzorja davčno nepriznani odhodek in ne znižujejo davčne osnove za davek od dohodkov pravnih oseb.

V kolikor sponzorska pogodba oziroma sponzorstvo humanitarne ali dobrodelne organizacije vsebuje vse potrebno, potem je sponzorstvo v celoti davčno priznan odhodek.

Sponzoriranec (PGD Šempeter) poleg pogodbe sponzorju izstavi tudi račun za opravljeno storitev.

 

Kako lahko sponzorirate PGD Šempeter?

1. MEDIJSKI SPONZOR; postanite sponzor v primeru organizacije prireditve PGD Šempeter, in se na prireditvenem mestu kot podjetje obširneje predstavite obiskovalcem dogodka.

2. SPONZOR SPLETNEGA PORTALA; postanite sponzor našega spletnega portala www.pgd-sempetervsd.si in si zagotovite dodatno medijsko prepoznavnost na spletu. Zakupite lahko prostor med ostalimi sponzorji spletne strani, oziroma zakupite oglas, levo, desno, ali na vrhu spletne strani, ob logotipu PGD Šempeter. Ponujamo pa vam tudi možnost oglaševanja v naših novicah, oziroma obvestilih. Po željah naročnika pripravimo popoln prispevek s fotografijami in tekstom, kjer se lahko podrobneje predstavite.

3. SPONZOR IZDAJE GASILSKEGA BILTENA; izdaja se ob večjih obletnicah društva. Možen je promocijski zakup celotne strani v biltenu ali delen zakup strani.

Dodatna obrazložitev sponzorstva

Glavni medijski sponzor ob dogodku

  • navedba na vabilih
  • izobešeni transparenti na prireditvenem prostoru do 3 kom (transparent priskrbi sponzor)
  • celostranksa objava v gasilskem biltenu
  • promocijski material sponzorja
  • stojnica ob prireditvenem prostoru
  • objava na spletni strani

 

Sponzor ob dogodku

  • izobešeni transparenti na prireditvenem prostoru do 1 kom (transparent priskrbi sponzor)
  • 1/4 strani v biltenu, ki bo izdan ob 130 letnici
  • Objava na spletni strani

 

 

NAŠI SPONZORJI

3-ello.jpg1-skosal.jpg4-artbau.jpg2-drymat.jpg3-ello.jpg1-skosal.jpg4-artbau.jpg2-drymat.jpg