Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Utrinek z 136. Rednega občnega zbora

Objavljeno Sreda, 05 Marec 2014 Napisal PGD Šempeter (V.K.)

    V Soboto dne 1.3.2014 smo člani in članice PGD Šempeter praznovali 136. redni občni zbor s pričetkom ob 18:00 uri v prostorih društva.

 

Vse  prisotne je s kratkim nagovorom pozdravil predsednik društva Dolinar Miran. Nato so se nam naši mladi gasilci predstavili s kratkim programom.  Pred otvoritvijo občnega zbora je predsednik društva seveda dal prednost našim mladim gasilcem s kratkim programom, ki so nam ga priredili.

Po mladinskem programu je predsednik predlagal delovno predsedstvo, ki bo vodilo 136. Redni občni zbor. V njem so sodelovali: predsednik - Šmigovc Matej, tajnik - Hadolin Peter, ter članici Dolinar Stanka in Lešer Karin. Predsednik delovnega predsedstva je pozdravil vse prisotne, še posebej pa podžupana občine Žalec g. Jelen Ivana, predsednika KS Šempeter g. Udrih Silva, delegata GZ Žalec tovariša Hrustelj Rafaela, poveljnika sektorja 1 tovariša Herle Klemna, ter pobrateno društvo iz sosednje Hrvaške DVD Križevci in vsa društva v krajevni skupnosti Šempeter. Po besedi predsednika delovnega predsedstva je verifikacijska komisija v sestavi Cvenk Urh in Kanovnik Klemen  ugotovila, da je 136. Redni občni zbor PGD Šempeter sklepčen in lahko nadaljuje z delom. Nato so sledila vsa poročila o delu  društva. Po prebranih poročilih je bila na vrsti naslednja točka dnevnega reda: razprava po poročilih in beseda gostom. Nato je sledila še podelitev priznanj, diplom in plaket našim članom in članicam, katerim seveda iskreno čestitamo.

 

Po končanem 136. Rednem občnem zboru se je predsednik delovnega predsedstva zahvalil za prisotnost in vse prisotne  povabil še na neformalno druženje v nadaljevanju večera. Uradni del se je končal ob 20.00 uri.

 Več slik na naši facebook strani PGD Šempeter